Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2020 15:12

“ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ”: Νέα ποδοσφαιρική ομάδα στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον

Στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής θα λάβει μέρος τη νέα σεζόν ο “Κυπάρισσος Ραφτόπουλου”.

Πρόκειται για νεοσύστατο σύλλογο από την Τριφυλία που μπαίνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Μεσσηνίας με πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων ανθρώπων από την Κυπαρισσία, που θα είναι και η έδρα της ομάδας. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Μια νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι γεγονός, καθώς επίσημη μορφή παίρνει το σωματείο με την επωνυμία: «Κυπάρισσος Ραφτόπουλου». Πρόκειται για μια ομάδα νέων ανθρώπων από την Κυπαρισσία, που αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει τον σύλλογο που ανήκει στη δυναμική της ΕΠΣ Μεσσηνίας και την επόμενη σεζόν θα μετάσχει ενεργά στο πρωτάθλημα της Β τοπικής. «Μπροστάρης» στην προσπάθεια αυτή ορίστηκε ο Άρης Κοτσόβολος, εκδότης της «Ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας» και ιδιοκτήτης της διαφημιστικής «Κοτσόβολος» με άμεσους συνεργάτες του επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Κυπαρισσία, η οποία και ορίστηκε ομόφωνα ως έδρα του συλλόγου.

Έπειτα από την ανασυγκρότηση σε σώμα και τον διαχωρισμό των πόστων μέσα στην διοίκηση, σε πρώτο πλάνο έχουν τεθεί ο αγωνιστικός και διοικητικός προγραμματισμός και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις.

Επιπρόσθετα το προσεχές διάστημα θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το Δ.Σ, ενώ ταυτόχρονα οι ιθύνοντες έφτασαν σε συμφωνία με έμπειρο τεχνικό διευθυντή που θα οργανώσει την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Ανακεφαλαιώνοντας, η νεοσύστατη τριφυλλιακή ομάδα θα εισέλθει τη νέα αγωνιστική περίοδο στον χάρτη του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, όπου θα τεστάρει τις δυνατότητές της και θα εξερευνήσει τα όρια της στα δύσβατα μονοπάτια της Β’ τοπικής…”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ