Σάββατο, 05 Απρίλιος 2014 19:01

Νιουκαστλ καλεί Αμπέντ

Γράφτηκε από τον

Ο Μεχντί Αμπέντ έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νιουκάστλ στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, τα πράγματα δυσκολεύουν σχετικά με την παραμονή του 21χρονου άσου στο «τριφύλλι» από τη στιγμή που οι Άγγλοι ενημέρωσαν το μάνατζερ του παίκτη Τζαμέλ Μπουκίρ ότι ο Αμπέντ θα πρέπει να δώσει το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Νιουκάστλ.

Οι άνθρωποι των Άγγλων έχουν διαπιστώσει ότι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής τα πάει καλά στον Παναθηναϊκό και θέλουν να του δώσουν μια νέα ευκαιρία, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να περιμένουν τι θα συμβεί με την περίπτωση του Αλγερινού, το μέλλον του οποίου στη Νιουκάστλ ενδεχομένως κριθεί προς το τέλος του καλοκαιριού, κάτι που προφανώς δεν ευνοεί το σχεδιασμό της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο Αμπέντ θα είναι στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν, αν και θα υπάρξουν προσπάθειες προκειμένου ο νεαρός μεσοεπιθετικός να φορέσει εκ νέου την πράσινη φανέλα.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR