Τρίτη, 17 Μάρτιος 2020 12:29

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ14: Στην 1η θέση των ομίλων Αίας και ΑΣ Δαναός

Γράφτηκε από τον

Ο Αίας στον 1ο όμιλο και ο ΑΣ Δαναός στο 2ο όμιλο, είναι οι ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και τη διεξαγωγή των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής.

Στον 1ο όμιλο, ο Αίας επικράτησε εντός έδρας του ΑΠΣ Αρι με 5-0 και έχει το απόλυτο, σε τρεις αγώνες ισάριθμες νίκες. Στο άλλο ματς ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κορώνη, τον τοπικό Ακρίτα με 2-1. Στο δεύτερο όμιλο, ο πρωτοπόρος ΑΣ Δαναός κέρδισε εντός έδρας τον Ηρακλή Καλαμάτας με 3-0, ενώ ο Π.Σ. “Η Καλαμάτα” επιβλήθηκε εκτός έδρας του Α.Ο. Πατίστα με 7-0. Η εικόνα σε δύο από τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, είναι:

1ος όμιλος

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-2

Τα γκολ του Παναθηναϊκού Καλαμάτας σημείωσαν οι Ντάσης και Γιαννίκος. Ο Ακρίτας μείωσε 2-1 δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής Αντώνης Μιχαλόπουλος σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Α. Ορφανός, Σαρδέλης, Χατζηδημητρίου, Σαρέλλας, Ν. Ορφανός, Κουτσουμπός, Α. Πέτο, Μ. Πέτο, Καπινιάρης. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπάμπης, Δημητρίου, Γιαννούλης, Ρουσέας, Ντάσης, Τσάκωνας, Χάππας, Μπουραντώνης, Παπαγιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πουρνάρας. Επαιξε και ο Γιαννίκος. 2ος όμιλος

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ – Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” 0-7

Πιο ουσιαστική στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η Καλαμάτα, η οποία νίκησε στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας τον Α.Ο. Πατίστα με 7-0. Οι νικητές πήραν προβάδισμα στο σκορ, στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους και σημείωσαν το υπόλοιπα 6 στην επανάληψη. Στο 28’ ο Μανωλόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα και με αυτό τον τρόπο άνοιξε το σκορ. Στο 46’ ο Θεοφιλόπουλος μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και σούταρε, στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Τσαούσης, ο οποίος με συρτό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 0-2. Στο 55’ ο Σπ. Βαρελάς μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ απέκρουσε ο Τάσης η μπάλα κτύπησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά την μπλόκαρε.

Στο 57’ ο Καρνάκης με σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3. Στο 59’ ο Μητρόπουλος με μακρινό σουτ σημείωσε το 0-4. Στο 61’ ο Παπαδόπουλος γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Σπ. Βαρελάς με διαγώνιο πλασέ “έγραψε” το 0-5. Στο 64’ ο Χότζα με διαγώνιο συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστία τους Τάση και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-6. Ενα λεπτό μετά ο Σπ. Βαρελάς με σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το τελικό 0-7. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Π. Νικολόπουλος που είχε βοηθούς διαιτητές τους Α. Κακαβά και Κ. Τζιούβελη.

ΑΟ ΠΑΤΙΣΤΑ: Τάσης, Καστόρας, Χαΐκος, Αλάμαρας, Χανδρινός, Ροβολής, Γκόγκας, Κσομόπουλος, Ζησιμάτος, Χρηστέας, Νικόλης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Π. Βαρελάς (50’ Κουρεντζής), Θεοφιλόπουλος, Καρνούσκος, Γιακουμής, Καρακαϊδός, Καρνάκης, Τσαούσης (60’ Παπαδόπουλος), Μητρόπουλος, Φράγκος (45’ Σπ. Βαρελάς), Χότζα, Μανωλόπουλος.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες

1ος όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(3η αγωνιστική)

Αίας – ΑΠΣ Αρις 5-0

Κορώνη – Παναθηναϊκός 1-2

Αρφαρά – Εράνη αναβλήθηκε

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Αίας 18-4 9

2. ΑΠΣ Αρις 4-5 3

-. Εράνη 6-5 3

-. Παναθηναϊκός 4-7 3

-. Αρφαρά 9-8 3

6. Κορώνη 3-15 0

* Εκκρεμούν οι αγώνες ΑΠΣ Αρις – Παναθηναϊκός (2η αγ.) και Αστέρας Αρφαρών – Εράνη (3η αγ.).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναθηναϊκός – Αρφαρά

ΑΠΣ Αρις – Κορώνη

Εράνη – Αίας

 

2ος όμιλος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(3η αγωνιστική)

Δαναός – Ηρακλής 3-0

Πατίστα – Καλαμάτα 0-7

Πράσινα Πουλιά - Πάμισος αναβλήθηκε

Ρεπό: Αναγέννηση Παραλίας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 3 αγώνες)

1. Δαναός 7-3 7

2. Καλαμάτα 12-3 6

3. Πράσινα Π. 7-0 3

-. Αναγέννηση 5-0 3

5. Πάμισος 1-1 1

6. Ηρακλής 0-11 0

-. Πατίστα 0-14 0

* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Πάμισος, Πράσινα Πουλιά, Αναγέννηση Παραλίας

* Εκκρεμούν οι αγώνες Α.Ο. Πατίστα – Αναγέννηση Παραλίας (2η αγ.) και Πράσινα Πουλιά – Πάμισος (3η αγ.)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πράσινα Πουλιά - Δαναός

Ηρακλής – Πατίστα

Πάμισος – Αναγέννηση

Ρεπό: Π.Σ. “Η Καλαμάτα”