Τρίτη, 17 Μάρτιος 2020 18:22

Ξάνθη: Υπομνήματα μέχρι την Τρίτη 24/3, αρχές Απρίλη η απόφαση

Γράφτηκε από τον

Η Ξάνθη απολογήθηκε την Τρίτη στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για 3,5 ώρες αναφορικά με τη μετοχική της σύνθεση και το -5 που της έχει επιβληθεί. Τι υποστήριξαν οι Ακρίτες.

Για 3,5 ώρες διήρκησε η έφεξη της Ξάνθης το μεσημέρι της Τρίτης στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τη μετοχική της σύνθεση και το -5 που έχει επιβληθεί στους Ακρίτες. Μια έφεση που για πρώτη φορά και λόγω του κορονοϊού έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μετά την ολοκλήρωση της το προεδρείο έδωσε προθεσμία για υπόμνημα τόσο στην ακριτική ομάδα αλλά και τον Ολυμπιακό που είχε καταθέσει έφεση μέχρι την Τρίτη 24/3 και αυτό σημαίνει πως η όποια απόφαση αναμένεται να βγει στις αρχές Απρίλη.

Μεταξύ άλλων οι Ακρίτες τόνισαν πως η διώξη πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη μέχρι να εκδοθεί απόφαση από το διοικητικό εφετείο καθώς επίσης τόνισε πως η ΕΕΑ ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη μεταβίβαση των μετοχών στις 27/3 και στη συνέχεια η Ξάνθη ενημέρωσε τη Super League.

Ενώ μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου είπε: «Πουθενά στην υπόθεση δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια για εσωτερική διαδικασία της Ξάνθης. Από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη, οι μετοχές πήγαν στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη».

Πλην της Ξάνθης όπως έγινε γνωστό και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει υπόμνημα για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας έως τις 24/3.

Πηγή: sport24.gr