Τετάρτη, 18 Μάρτιος 2020 11:38

Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ίντερ

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ίντερ

Ο Αντόνιο Κόντε ψάχνει παίκτη που να μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά στην Ίντερ και ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στη λίστα του.

Νέο μνηστήρα στη διεκδίκηση του Κώστα Τσιμίκα βάζει στο παιχνίδι η "Gazzetta dello Sport". Η ιταλική εφημερίδα τονίζει ότι δεν είναι μόνο η Νάπολι η οποία έχει στο στόχαστρό της τον Έλληνα μπακ, αλλά και η Ίντερ.

Ο Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει φέτος την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, πιάνοντας εξαιρετική απόδοση σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη και είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Την ίδια ώρα ο Αντόνιο Κόντε ψάχνει τον παίκτη που θα του καλύψει όλη την αριστερή πλευρά στο αγαπημένο του 3-5-2. Η περίπτωση του Αλόνσο της Τσέλσι είναι μία από αυτές που υπαρχουν στο μπλοκάκι του, ενώ η "Gazzetta dello Sport" βάζει και τον Τσιμίκα στο πλάνο.

Τα 20 εκατομμύρια που φέρονται να ζητούν οι ερυθρόλευκοι δεν είναι μεγάλο ποσό για τους νερατζούρι οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν κινήσεις που θα τους επαναφέρουν στην κορυφή του καμπιονάτο.
Πηγή: sport24.gr