Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 12:36

Παναθηναϊκός: Κρατάει την επετειακή φανέλα και τη σεζόν 2020-21

Γράφτηκε από τον

Η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τη Robe Di Kappa θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν με τις δύο ομάδες που ξεκίνησαν πέρυσι τη συνεργασία τους να έχουν συμβόλαιο και για τη χρονιά 2020-21.

Μπορεί για κάποιους η επόμενη σεζόν να φαντάζει μακριά αλλά αυτό δεν ισχύει για τις εμφανίσεις που θα φορέσει την επόμενη περίοδο κάθε ομαδα.

Έτσι και ο Παναθηναϊκός εχει κατασταλάξει ήδη στα σχέδια της ιταλικής εταιρείας τα οποία θα χρησιμοποιήσει την περίοδο 2020-21 και ήδη έχει γίνει η σχετική παραγγελία.

Όπως και φέτος έτσι και του χρόνου το τριφύλλι θα έχει τέσσερις εμφανίσεις. Αυτό καθώς πάρθηκε απόφαση να διατηρηθεί η φετεινή επετειακή φανέλα με τις ρήγες που άρεσε αρκετά από τη στιγμή που έκανε την εμφάνιση της. Μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως θα παραμείνει η ίδια ή με ελάχιστες αλλαγές.

Από εκεί και πέρα όπως και φέτος θα υπάρξουν τρεις ακόμα φανέλες. Η παραδοσιακή που θα είναι η πράσινη και δύο ακόμα που όσοι τις έχουν δει λένε πως είναι αρκετά πρωτότυπες και πέρα από τα συνηθισμένα.

Έως τώρα ελάχιστοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα αλλά και την ιταλική εταιρεία είχαν την ευκαιρία να δουν τις εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει τη νεα σεζόν ο Παναθηναϊκός αλλά όσο περνάνε οι μέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνονται γνωστές ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να διαρρεύσει κάποια εξ αυτών οπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Πηγή: sport24.gr