Δευτέρα, 23 Μάρτιος 2020 11:14

Παναθηναϊκός: Η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα

Η πανδημία που έχει παγώσει τα πάντα σε όλο τον κόσμο είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσει και τις εξελίξεις το καλοκαίρι στο ποδόσφαιρο και σαφέστατα θα έχει αντίκτυπο και στον Παναθηναϊκό.

Οι εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν, που κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει (να δούμε πότε θα τελειώσει αυτή που διανύουμε) είναι πολλές στον Παναθηναϊκό.

Είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων για κάποιους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (θα παραταθεί μέχρι τον Ιούλιο η λήξη τους) και η ενδεχόμενη πώληση ή πωλήσεις παικτών που θα έχουν πρόταση (έχουμε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες επ' αυτού).

Ο ευρωπαϊκός χάρτης αλλάζει και η οικονομική ζημιά σίγουρα θα αφήσει τα σημάδια της στις χώρες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από τον κορονοϊό.

Η Ιταλία, η Ισπανία και η Τουρκία είναι οι τρεις χώρες που θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να συνέλθουν από την πανδημία και τις καταστροφικές συνέπειες. Ειδικά η Τουρκία έχει ομάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν καλά συμβόλαια και σε παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό τώρα θα είναι δύσκολο.

Από την άλλη, δύσκολα ένας Ελληνας παίκτης θα πάρει την απόφαση να πάει να παίξει στην Ιταλία τη νέα χρονιά, ή στην Τουρκία

Οι εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις συμβολαίων αφορούν κυρίως τους Δώνη, Ινσούα (λίγες πιθανότητες), Αποστολάκη, Βαγιαννίδη, ενώ οι προτάσεις που θα μπορούσαν να βρουν αφορά κυρίως τον Μακέντα (από Τουρκία), αλλά και τους Χατζηγιοβάνη και Πούγγουρα.

Το σοκ που έχει υποστεί το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την πανδημία και την κατάρρευση της οικονομίας που ακολουθεί θα επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό και θα δούμε τα αποτελέσματα στο τέλος του καλοκαιριού.

Πηγή: sport24.gr