Τρίτη, 24 Μάρτιος 2020 19:26

Bundesliga: Πρόταση για αναβολή έως 30/4 και φινάλε μέχρι 30/6

Γράφτηκε από τον

Η γερμανική ομοσπονδία πρότεινε, μετά από τηλεδιάσκεψη, στις επαγγελματικές ομάδες να αναστείλουν την λειτουργία των πρωταθλημάτων τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου.

Στη διάρκεια της Τρίτης υπήρξε τηλεδιάσκεψη της γερμανικής ομοσπονδίας για το τι θα γίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες της Γερμανίας.

Μετά τα όσα συζητήθηκαν αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να παρθούν αυτό που προτάθηκε σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες ήταν να δοθεί νέα αναβολή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Έτσι ώστε στην τελεδιάσκεψη που θα έχουν οι ομάδες στις 31 Μαρτίου να παρθεί τελική απόφαση για το θα γίνει τόσο στην Bundesliga όσο και στην Bundesliga 2.

Όπως τόνισαν βέβαια στη σημερινή συνεδρίαση στόχος όλων είναι να τελειώσουν τη σεζόν έως 30 Ιουνίου και πλέον είναι αρκετά πιθανό όλα τα ματς να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: "Πάμε για κεκλεισμένων και τη μίνιμουμ παρουσία προσωπικού και δημοσιογράφων στα γήπεδα".

Όπως άλλωστε τονίζει η ομοσπονδία της Γερμανίας έχει ευθύνη για 56.000 άμεσους και έμμεσους υπαλλήλους με την ανακοίνωση να σημειώνει: "Εχουμε ευθύνη για μια βιομηχανία με 56.000 άμεσους και έμμεσους υπαλλήλους".

Πηγή: sport24.gr