Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 16:22

Απολύμανση στο "Καραϊσκακης" για τον κορονοϊό

Γράφτηκε από τον

Ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και απολύμανε όλους τους χώρους του γηπέδου του Ολυμπιακού στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό.

Μπορεί να μην υπάρχει αθλητική δραστηριότητα αυτό το διάστημα ωστόσο ο κορονοϊός με την απίστευτα γρήγορη εξάπλωσή του και τη φονική του δράση κρατούν σε επιφυλακή όλες τις ομάδες, που κάνουν ό,τι μπορούν για να τον περιορίσουν.

Μέτρα κατά της φονικής πανδημίας παίρνει και ο Ολυμπακός, καθώς όπως έγινε γνωστό, ειδικό συνεργείο βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και με τα κατάλληλα υλικά απολύμανε, ανάμεσα σε άλλους, τους χώρους των αποδυτηρίων της ομάδας, τη ρεσεψιόν, τα γραφεία, τα δημοσιογραφικά μπουθ, την πύλη και το γραφείο της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως λίγο καιρό πριν ο ιός είχε χτυπήσει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη υποχρεώνοντάς τον σε καραντίνα 14 ημερών, με τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρολεύκων να αφήνει πίσω την περιπέτεια της υγείας του (ήταν αρνητικό το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε) και να στέλνει συγκινητικό μήνυμα στους Έλληνες το απόγευμα της Τρίτης.

Πηγή: sport24.gr