Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2020 19:15

Αστέρας Τρίπολης: Συμπλήρωσε 89 χρόνια ζωής

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας συμπλήρωσε 89 χρόνια ζωής και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Αρκάδων έστειλε το μήνυμα του.

Ο Αστέρας συμπλήρωσε 89 χρόνια ζωής την Πέμπτη (26/3) και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος, ευχήθηκε χρόνια πολλά στην ομάδα της Αρκαδίας με μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σε αυτό στάθηκε στην παρουσία των Μπάκου και Καϋμενάκη στο σύλλογο που εγγυάται ακόμα καλύτερο μέλλον ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη συγκυρία της ανθρωπότητας εν μέσω πανδημίας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας συμπληρώνει 89 χρόνια ιστορίας, σε μία διαδρομή γεμάτη μνήμες, γεμάτη προσπάθεια και γεμάτη από στιγμές που έχουν χαραχθεί στην καρδιά και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων.

Η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του συλλόγου, εγγυάται τη συνέχεια. Με ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, με ακόμη πιο σημαντικές κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ευθύνη από όλους μας για το μεγαλείο του ΑΣΤΕΡΑ μας.

Η συγκυρία είναι δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θα την ξεπεράσουμε. Διότι όλοι μαζί ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Με αυτή τη φιλοσοφία πορεύτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αυτά τα 89 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Με νίκες, επιτυχίες, με καλές και κακές στιγμές, αλλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία το αθλητικό ήθος, την περηφάνια μας και την κοινωνική ευθύνη του ΑΣΤΕΡΑ μας.

89 χρόνια και συνεχίζουμε.

Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο!

Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ