Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 12:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Αναβολή μέχρι νεωτέρας στην εκδίκαση της ένστασης κατά της Βέροιας

Γράφτηκε από τον

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει "παγώσει" σχεδόν τα πάντα στη χώρα και έτσι αναβλήθηκε- όπως αναμενόταν - μέχρι νεωτέρας η εκδίκαση της ένστασης της Καλαμάτας κατά της Βέροιας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που δεν ανέδειξε νικητή.

Η υπόθεση επρόκειτο να συζητηθεί την προσεχή Τρίτη, όπου είχαν κληθεί σε απολογία οι δύο ομάδες, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Μαραγκός για τη συμμετοχή του οποίου έγινε η ένσταση. Χθες όμως το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της SL 2 και της FL ανακοίνωσε ότι αποσύρονται όλες οι υποθέσεις που είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν στις 31 Μαρτίου και στις 3 Απριλίου.
Θυμίζουμε, ότι η Καλαμάτα προχώρησε σε ένσταση με σκοπό να πάρει το ματς στα χαρτιά, γιατί ο αμυντικός της Βέροιας Στ. Μαραγκός ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.
Αν δικαιωθεί θα αυξήσει τις πιθανότητες για παραμονή στη Football League, αν φυσικά το πρωτάθλημα συνεχιστεί, γιατί ουδείς γνωρίζει πότε θα παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόφαση αναβολής των προσεχών υποθέσεων αναφέρει:«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 και της Football League, σε πλήρη εφαρμογή των μέτρων που ελήφθησαν από την Πολιτεία για την προστασία της δημοσίας υγείας λόγω της εξάπλωσης του Covid -19, ανακοινώνει ότι οι προσδιορισμένες υποθέσεις για τις 31/3/2020 και τις 3/4/2020, αποσύρονται και θα επαναπροσδιοριστεί η εκδίκασή τους με νεότερο έγγραφό μας».