Παρασκευή, 27 Μάρτιος 2020 14:30

Premier League: «Φωνές» για ακύρωση της σεζόν!

Γράφτηκε από τον
Premier League: «Φωνές» για ακύρωση της σεζόν!

«Βόμβα» πάει να πέσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς οι ισχυροί άνδρες μερίδας ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος φέρονται να ζητούν το οριστικό stop και τη μη στέψη της Λίβερπουλ!

Δημοσίευμα που ταράζει τα νερά είναι αυτό που έρχεται στην επιφάνεια από την ιστοσελίδα TheAthletic αναφορικά με τις νέες σκέψεις που κάνουν τα αφεντικά ορισμένων συλλόγων της Premier League με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αρχίζει να επικρατεί η ιδέα πως δεν υπάρχει πλέον χώρος και σκέψη για ποδόσφαιρο μπροστά στις εκατοντάδες χαμένες ζωές από το μικρόβιο που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο...

Έτσι, παρά το γεγονός πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα τηλεδιάσκεψη για την επέκταση της αναβολής, ίσως αρχίσουν να εκφράζονται ανοιχτά αυτές οι σκέψεις για την ακύρωση και τη μη στέψη της Λίβερπουλ!

«Ναι μεν υπάρχει η Λίβερπουλ που θα είναι η μεγάλη χαμένη, όμως στη γενικότερη εικόνα είναι κάτι που θα έχει κερδισμένος... Μοιάζουμε με μικρά ανόητα παιδιά που ζητάμε ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή... Πιστεύω πως είναι λάθος όλο αυτό...» φέρεται να ανέφερε υψιλόβαθμό στέλεχος ομάδας της Premier.
Πηγή: gazzetta.gr