Κυριακή, 29 Μάρτιος 2020 12:08

Οι “Alcoholics” 11 χρόνια στο πλευρό του Α.Ο. Μεθώνης

Γράφτηκε από τον

Εντεκα χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσαν το Σάββατο οι “Alcoholics”, ο σύνδεσμος φίλων και οπαδών του Α.Ο. Μεθώνης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΜ έδειξαν τη δυναμική που έχουν αναπτύξει στον πρόσφατο τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας απέναντι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου, στο γήπεδο του Κορδία. Εκεί 100 και πλέον οργανωμένοι φίλοι της Μεθώνης έδωσαν το “παρών” και δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα με ένα τεράστιο πανό, με καπνογόνα και βεγγαλικά. Το “Alcoholics club 2009” έβγαλε μια ανακοίνωση που αναφέρεται στα 11 αυτά χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, δίπλα στην ομάδα του Α.Ο. Μεθώνης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“28/03/2009 - 28/03/2020
11 Χρόνια Alcoholics club

Η χρονιά που πέρασε ίσως ήταν η πιο δυνατή χρονιά του συνδέσμου και σίγουρα η πιο οργανωμένη... Η χρονιά που μεταφερθήκαμε στα νέα μας γραφεία, η χρονιά του νυχτερινού κορεό για τα δέκα χρόνια του συνδέσμου, η χρονιά των εκδρομών, των μεγάλων προκρίσεων, η χρονιά του κυπέλλου!
Φέτος δημιουργήθηκε ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ ομάδας και κόσμου που είχε ως αποτέλεσμα την άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας και στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε.
Ως οπαδός, το να βρίσκεσαι σ ένα πέταλο με άλλους 5 χιλιάδες τρελούς είναι ωραίο... Το να είσαι όμως μόνο με άλλους 10 τρελούς εκτός έδρας, να φωνάζετε για την τρέλα σας και να σας λένε...αλκοολικούς είναι κάτι το μοναδικό που δεν μπορούν να το νιώσουν και να το καταλάβουν πολλοί.
Όπως κάνουμε τα τελευταία 11 χρόνια, πότε δυναμικά, πότε διακριτικά, έτσι θα συνεχίσουμε. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Αθλητικού Ομίλου Μεθώνης, βάζοντας πλώρη για τα 20 χρόνια πλέον...

Η καρδιά μας βυσσινί και μπλε...”.