Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2020 17:38

UEFA: "Τον Ιούλιο θέλουμε τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη"

Γράφτηκε από τον
UEFA: "Τον Ιούλιο θέλουμε τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη"

Ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μισέλ Ούβα, μίλησε στην Ισπανία και υποστήριξε πως κάθε ομοσπονδία μπορεί να αποφασίσει η ίδια αν θα ολοκληρωθεί ή όχι το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να δηλώσει τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη.

Ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μισέλ Ούβα, με δηλώσεις που έκανε στην Ισπανία και συγκεκριμένα την "AS" υποστήριξε πως ανεξαρτήτως αν θα ολοκληρωθούν ή μη τα πρωταθλήματα λόγω του κορονοϊού θα πρέπει η UEFA να γνωρίζει στις αρχές Ιουλίου τις ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής του χρόνου στην Ευρώπη

Αρχικά το δεξί χέρι του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποστήριξε: «Κάθε Ομοσπονδία, από τις 55 που είναι μέλη της UEFA, έχει την ελευθερία να αποφασίσει με ποιον τρόπο θα κριθεί το πρωτάθλημα σε συνεννόηση με την κάθε Λίγκα».

Ο Ιταλός παράγοντας συνέχυσε λέγοντας:

«Η UEFA θα ζητήσει τον Ιούλιο τη λίστα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Είτε τελικά ολοκληρώθηκε η σεζόν στα πρωταθλήματα είτε όχι, η UEFA θα πρέπει να γνωρίζει τις ομάδες των επόμενων διοργανώσεων για να καταρτίσει το πλάνο της».

Πηγή: sport24.gr