Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 20:37

Πίστη για παραμονή στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Μεσσηνιακός αδικείται από την διαιτησία, καθώς με ανύπαρκτο πέναλτι στο 92' ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Παναρκαδικό. Είχε προηγηθεί το ματς με την Κόρινθο, όπου η καλαματιανή ομάδα είδε να μετρούν κανονικά δύο γκολ που ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ, ενώ αποβλήθηκε και ο Κουρεντζής. Γι' αυτό και η διοίκηση του Μεσσηνιακού έκανε επίσημη καταγγελία στην ΕΠΟ για τη διαιτησία του Ρούσσου Μπεκερτζή και των βοηθών του.


Χθες  την σκυτάλη πήρε ο Αθηναίος ρέφερι Ζαραβίνος που προς έκπληξη όλων έδωσε πέναλτι στις καθυστερήσεις σε βουτιά του Σαλαπάτα μέσα στην περιοχή.
Με αυτόν τον τρόπο οι Αρκάδες πήραν το βαθμό και στέρησαν μια πολύτιμη νίκη στο Μεσσηνιακό που παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής
Η νέα αδικία έχει πεισμώσει τους πάντες στο "στρατόπεδο" των πρασίνων με τον προπονητή Δημήτρη Τσάκωνα να δηλώνει: "Μετά από όλα αυτά πρέπει να πάρουμε μεγαλύτερη δύναμη και να δείξουμε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει. Η διαφορά καλύπτεται στις έξι αγωνιστικές".
Ο Μεσσηνιακός απέχει 2 βαθμούς από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και μπροστά του έχει ένα πολύ κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Το θετικό στην 24η αγωνιστική ήταν ότι οι ομάδες που μάχονται για την παραμονή ηττήθηκαν με εξαίρεση την Αχαϊκή που νίκησε τον Εθνικό Σαγέικων. Η ομάδα της Αχαϊας έχει όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Χωρίς 4 στην Πάτρα

Η προετοιμασία για τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει την Τετάρτη, μιας και αύριο υπάρχει ρεπό. Ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Βιτάλι συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως φυσικά και ο Ταχματζίδης που αποβλήθηκε με τον Παναρκαδικό. Ακόμα ο Κουρεντζής έχει τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές, ενώ ο Κυριακόπουλος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.
Να σημειωθεί ότι ο Ταχματζίδης θα χάσει και άλλα παιχνίδια εκτός από αυτό με τον Ατρόμητο, αφού ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι γρονθοκόπησε αντίπαλο.
Ο Μεσσηνιακός μετά τον Ατρόμητο θα παίξει εντός έδρας με τον Αστέρα Αμαλιάδας, εκτός με τον Αρη Αιτωλικού, εντός με τον Παναργειακό, εκτός με την Αχαϊκή και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τη Δόξα Νέας Μανωλάδας.