Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2020 12:53

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον", λέει ο Γ. Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον", λέει ο Γ. Καλόμαλος

Ολος ο πλανήτης δεν ξέρει πλέον τι του... ξημερώνει. Ο κορονοϊός είναι αυτός που καθαρίζει τις εξελίξεις και η κανονικότητα θα επιστρέψει, όταν τελειώσει αυτός ο... εφιάλτης.

Ως εκ τούτου, ουδείς μπορεί να κάνει προβλέψεις για το μέλλον των αθλητικών διοργανώσεων, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Στη Μεσσηνία, όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονταν σε εξέλιξη, όταν εξαπλώθηκε ο ιός.
Οσον αφορά το ποδόσφαιρο, στην Α' τοπική η διακοπή βρήκε τον Πάμισο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Μεσσήνης είναι για πολλούς το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο, αν βέβαια συνεχιστεί το πρωτάθλημα, γιατί όλα είναι πιθανά.
"Το μέλλον είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι κανένα σενάριο από αυτά που ακούγονται, δεν θα είναι δίκαιο για όλους", λέει στην "Ελευθερία" ο Γιώργος Καλόμαλος.
Ο προπονητής των πρωτοπόρων τονίζει ότι: "To ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε υγιείς, να το ξεπεράσουμε όλο αυτό και να ξεκινήσουμε πάλι πιο δυνατοί".

Η ζωή στην... καραντίνα

Προπόνηση και αγώνες δεν υπάρχουν αυτή την εποχή. Ολος ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα και ο Γιώργος Καλόμαλος έχει την ευκαιρία να περνά πολύ χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά του. Δεν έχει όμως χάσει την επαφή, με αυτό που αγαπά το ποδόσφαιρο, καθώς βρίσκεται σε επικοινωνία με τους παίκτες του, στους οποίους έχει δώσει και ανάλογα προγράμματα. Ο ίδιος όπως λέει: Προσπαθώ να κάνω κάποιες αναλύσεις της χρονιάς και ατομικά των παικτών.μέχρι τώρα, μέσα από τα βίντεο των παιχνιδιών. Ακόμα παρακολουθώ κάποια σεμινάρια μέσω ιντερνέτ, και παίρνω μέρος σε κάποια Courses. Είναι μια προσπάθεια ώστε να εκμεταλλευτώ το χρόνο, ώστε να γυρίσουμε πιο δυνατοί".

Ομάδα με ποδοσφαιρική ταυτότητα

Ο προπονητής του Παμίσου σχολίασε και την εξαιρετική πορεία του Παμίσου στις 21 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
"Πιστεύω ότι είχαμε μεγάλη βελτίωση στο επιθετικό παιχνίδι, με μεγάλα ποσοστά στην κατοχή μπάλας, καλές μεταβάσεις και ΄πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Εχουμε κατανοήσει ότι όλες οι φάσεις του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικές και διαχειριζόμαστε πολύ καλύτερα το ρυθμό.
Το σημαντικότερο όμως για εμάς, είναι ότι είμαστε ομάδα και αυτό είναι πρωταρχικό. Να έχεις ένα σύνολο που βγάζει ποδοσφαιρική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο".