Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 20:51

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με νίκη κόντρα στον Παναργειακό "κλειδώνει" τη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Με τη ψυχή στο… στόμα η Καλαμάτα νίκησε την Κυριακή με 3-1 τον 14ο της βαθμολογίας Αρη Αιτωλικού και διατήρησε τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Η τοπική μας ομάδα μέχρι το 84' ήταν πίσω στο σκορ και αφού ισοφάρισε έκανε την ανατροπή με δύο γκολ στο 95' και στο 99'.  Η διαφορά από την  Ερμιονίδα έμεινε έτσι στους 4 βαθμούς και πλέον στόχος είναι το απόλυτο στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές. Για να έρθει βέβαια η πρωτιά θα πρέπει παράλληλα η πρωτοπόρος  να χάσει 5 βαθμούς σ' αυτό το διάστημα με δεδομένο ότι υπερτερεί και στην ισοβαθμία.
Την προσεχή αγωνιστική η Ερμιονίδα θα παίξει εκτός έδρας με τον Αρη Αιτωλικού, ενώ η 'Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί τον ισόβαθμό της Παναργειακό. Με νίκη λοιπόν θα "κλειδώσει" τη 2η θέση και θα συνεχίζει να ελπίζει και για την πρώτη.
Οπως και να 'χει,  η δεύτερη θέση θα πρέπει να κερδηθεί για την Καλαμάτα, καθώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια και το καλοκαίρι με τις αδειοδοτήσεις ίσως ορισμένες ομάδες να δηλώσουν αδυναμία συμμετοχής.
Οσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, η Καλαμάτα είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη χωρίς να αγχωθεί τόσο. Το γκολ των φιλοξενούμενων όμως άλλαξε τα δεδομένα, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και γύρισε το ματς.


Ενισχυμένη στο ντέρμπι

Περισσότερες επιλογές για την 11άδα έχει ο Μίλτος Γκόφας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναργειακό. Και αυτό γιατί επιστρέφουν οι Καλογερόπουλος και Κωνσταντόπουλος, όπως επίσης και ο Πούτσης που είχε τεθεί εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα. Ο παίκτης όμως συμμετείχε χθες στην προπόνηση και υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αντίθετα εκτός πλάνων παραμένουν οι Γεωργακόπουλος και Οντσβόνγκ. Αύριο υπάρχει ρεπό και από Τετάρτη ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής.