Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2020 14:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ταξίδι στο... χρόνο και μήνυμα για την καραντίνα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ταξίδι στο... χρόνο και μήνυμα για την καραντίνα

Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες. Η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη έχει βάλει σε καραντίνα δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Αυτό που προέχει είναι να βγούμε νικητές από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα η κανονικότητα στη ζωή μας. Η τεχνολογία βοηθά πάντως να μη χάνεται η επαφή των ανθρώπων και ο Πάμισος είναι μία από τις ομάδες που διατηρεί την επικοινωνία με τους φίλους του και όχι μόνο. Η ομάδα της Μεσσήνης μέσω της ιστοσελίδας της (pamisosfc.gr) στέλνει αφενός το μήνυμα να μένουμε όλοι στο σπίτι και αφετέρου μας ταξιδεύει στο χρόνο, θυμίζοντας επιτυχίες και ιστορικά παιχνίδια του Παμίσου, ενώ ζητά από το κοινό να ψηφίσει και την καλύτερη 11άδα όλων των εποχών!

Ψήφισε την καλύτερη 11άδα

"Για να διασκεδάσουμε περισσότερο και να αποφύγουμε λίγο τη ρουτίνα του κορονοιού, θα θέλαμε όλοι οι φίλοι της ομάδας να συμπληρώσουν την ιδανική γι αυτούς ενδεκάδα!!! Δεν υπάρχει χρονικό όριο, μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με την δική σας άποψη και όσα έχετε προλάβει να δείτε η όχι.. Εννοείται θα προσθέσετε και προπονητή..Περιμένουμε τα σχόλια σας!!!", αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Στη νέα στήλη που εγκαινίασε θα δημοσιεύονται και συνεντεύξεις των παικτών, αλλά και συμβουλές και οδηγίες σωστής διατροφής και άσκησης από το τεχνικό τιμ. Η ανακοίνωση των "πρασίνων" που θυμίζουμε ότι είναι πρώτοι στην Α' τοπική - η οποία έχει διακοπεί και ουδείς γνωρίζει πότε και αν θα ξεκινήσει- αναφέρει:
"Η διοίκηση του Γ.Π.Σ Πάμισος εγκαινιάζει μια καινούργια στήλη στην ιστοσελίδα του. Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες. Ο χρόνος που είμαστε στο σπίτι είναι πολύς, έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια στήλη με αναρτήσεις από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας. Είναι μια ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιεύονται συνεντεύξεις τους καθώς και συμβουλές και οδηγίες σωστής διατροφής και άσκησης από το τεχνικό τιμ του Παμίσου. Φίλοι μας δεν το βάζουμε κάτω το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, η καθημερινότητα θέμα επιβίωσης. Όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία. Ευχόμαστε σύντομα να βρεθούμε πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, μέχρι τότε θα σας κρατάμε συντροφιά με τις αναρτήσεις μας Ο Πάμισος είστε εσείς και σας θέλουμε όλους κοντά μας και εκτός γηπέδου. Μένουμε Σπίτι. Μένουμε Ενωμένοι. Μένουμε Δυνατοί!".