Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 12:39

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: "Δεν υπάρχει πρόβλεψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος", λέει η αντιπρόεδρος Β. Πορφύρη

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: "Δεν υπάρχει πρόβλεψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος", λέει η αντιπρόεδρος Β. Πορφύρη

Η διακοπή του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ' εθνικής, βρήκε τον Αστέρα Βλαχιώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Λακωνίας είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο, όπου μετέχει και ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς απέχει 4 βαθμούς από τη δεύτερη Σπάρτη και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Ουδείς όμως γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Η Βιβή Πορφύρη σε συνέντευξή της δηλώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η αντιπρόεδρος του Αστέρα στέλνει πάντως μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ;πως όταν αυτό συμβεί ο Αστέρας θα είναι έτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ μιλά και για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω του κορονοϊού.
Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης έχει ως εξής:

- Δυστυχώς εξαιτίας του κορωνοϊού σταμάτησε κάθε αθλητική δράση στη χώρα. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής διακόπηκε σε κομβικό σημείο, με τον Αστέρα Βλαχιώτη να βρίσκεται τρία βήματα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου. Σας φέρνει πίσω αυτή η διακοπή;

"Ο Αστέρας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, είχε μια εκπληκτική παρουσία με 5 γκολ παρά την απουσία του 12ου παίκτη, που δεν είναι άλλος από τους φιλάθλους μας!!! Το γεγονός ότι διακόπηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ήταν εξαιρετικά δυσάρεστο γιατί έκοψε την εκπληκτική πορεία μας, προς τον τίτλο".

- Πως συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, αυτή την περίοδο που έχουν σταματήσει οι ομαδικές προπονήσεις;

"Έχουν διακοπεί οι προπονήσεις, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί από την ΕΠΟ, αλλά και σύμφωνα με τον νόμο που όρισε η κυβέρνηση για την προφύλαξη των πολιτών. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στις εστίες τους. Περιμένουμε νεότερα από την εξέλιξη της πανδημίας, για να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Αθλητισμού, για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις και ακολουθούν το πρόγραμμα και τις εντολές του τεχνικού επιτελείου. Σε περίπτωση επανέναρξης του πρωταθλήματος, όλοι στο στρατόπεδο του Αστέρα θα είναι πανέτοιμοι για την διεξαγωγή και κατ’ επέκταση την κατάκτηση του πρωταθλήματος".

- Ποιες είναι οι κινήσεις της διοίκησης αυτή την περίοδο όπου δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις;

"Η διοίκηση του Αστέρα τη δεδομένη στιγμή, τηρεί τους κανόνες προστασίας όλων των πολιτών. Τα μέλη μας, παραμένουν στο σπίτι όπως πρέπει να κάνει κάθε Έλλην πολίτης. Παράλληλα, είναι σε ετοιμότητα, διότι όταν ξεκινήσει η διεξαγωγή των αγώνων, πρέπει να είμαστε εις θέσιν, να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση, όπως ακριβώς κάναμε πριν το πάγωμα του πρωταθλήματος!! Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί, ο στόχος παραμένει ίδιος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία, η άνοδος της ομάδας μας στην Β΄ Κατηγορία!!!".

-: Τι θα θέλετε να πείτε στο κόσμο του Αστέρα Βλαχιώτη, καθώς και σε όλο τον κόσμο.

"Εν αρχή, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα μου, συλλυπητήρια, στις οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας αυτής της πανδημίας που κατακλύζει τον κόσμο και αποτελεί τεράστια απειλή για την ανθρωπότητα! Εν συνεχεία θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους πολίτες να έχουν δύναμη και κουράγιο, να φροντίζουν τους εαυτούς και τον συνάνθρωπο τους, μένοντας σπίτι και προφυλάσσοντας κατά αυτό τον τρόπο και τις ευπαθείς ομάδες!!! Και φυσικά στα άτομα που αυτή τη στιγμή νοσούν εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!! Εν κατακλείδι, Όσον αφορά τον κόσμο του Αστέρα θα ήθελα να τους αναφέρω ότι για εμάς τίποτα δεν έχει παγώσει, είμαστε εδώ έτοιμοι και δυναμικοί όπως πάντα για να επιστρέψουμε στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις μας!!! Υγεία και δύναμη, σε όλο τον κόσμο!! Άλλωστε οι Έλληνες δεν το έβαλαν ποτέ κάτω μπροστά στις δυσκολίες!!!">