Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2020 19:16

Super League: Αναστολή μέχρι 24 Απριλίου και μετά η απόφαση για διακοπή

Γράφτηκε από τον
Super League: Αναστολή μέχρι 24 Απριλίου και μετά η απόφαση για διακοπή

Η Super League μέσω της τηλεδιάσκεψης της αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι 24 Απριλίου και σε νέα σύσκεψη θα αποφασιστεί η απόφαση για τη διακοπή ή μη του πρωταθλήματος.

Μετά από δύο περίπου ώρες ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League όπου αποφασίστηκε η αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι 24 Απριλίου και όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη ή σύσκεψη αν το επιτρέψουν οι συνθήκες πριν τις 24 Απριλίου για να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.
Επίσης όπως έκανε και η UEFA έτσι και η Super League έφτιαξε working group από τους εκπροσώπους των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για να αξιολογήσει τις παραμέτρους.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

"Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης”.

Στο Δ.Σ. υπήρξε η πρόταση του Παναθηναϊκού για διακοπή του πρωταθλήματος η οποία μάλιστα βρήκε σύμφωνες αρκετές ομάδες ενώ κάθε ομάδα έκανε την τοποθέτηση της και υπήρξε και παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που μίλησε για ξεκάθαρες αποφάσεις.

Πηγή: sport24.gr