Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 11:26

Στον "αέρα" Καλαμάτα και Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Το ημερολόγιο λέει σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 και υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα της Football League και της Γ' εθνικής.

Ως εκ τούτου θα γνωρίζαμε αν Καλαμάτα και Διαβολίτσι, κέρδισαν ή όχι το στοίχημα της παραμονής.
Η εξάπλωση όμως του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη έβαλε "λουκέτο" σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις διοργανώσεις. Η δράση σταμάτησε και ουδείς γνωρίζει πότε θα κυλήσει και πάλι η μπάλα στο χορτάρι. Ολες οι ομάδες βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων όσον αφορά την πανδημία και τις αποφάσεις που θα ληφθούν, καθώς υπάρχει σενάριο ακόμα και για αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Οπως και να 'χει, Καλαμάτα και Διαβολίτσι βρίσκονται στον "αέρα" και δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν τη νέα χρονιά. Θυμίζουμε, ότι στη Football League η Καλαμάτα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά υπολείπονται τρεις αγωνιστικές και περιμένει και την εκδίκαση της ένστασης κατά της Βέροιας ώστε να πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς. Η Καλαμάτα στις τρεις τελευταίες στροφές - εφόσον ολοκληρωθεί η κούρσα - έχει να παίξει κατά σειρά με τα Τρίκαλα εκτός, τον Θεσπρωτό εντός και την Ιεράπετρα εκτός.
Το Διαβολίτσι, που μέσα στο Μάρτη κατέκτησε για πρώτη φορά το κύπελλο Μεσσηνίας, έχει να δώσει επίσης τρεις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο είναι εκτός έδρας με Θύελλα Πατρών, Σπάρτη και στο φινάλε θα υποδεχτεί τη Βάρδα. Στον 7ο όμιλο εκκρεμούν και κάποια εξ αναβολής παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής.
Θεωρητικά το Διαβολίτσι έχει περισσότερες πιθανότητες από την Καλαμάτα για να μείνει στην κατηγορία, αν τα πρωταθλήματα συνεχιστούν κανονικά και δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά τον αριθμό των ομάδων που υποβιβάζονται (4 στη Football League και 6 στη Γ' εθνική).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ