Σάββατο, 04 Απρίλιος 2020 20:42

ΜΕΣΣΗΝΗ: Συλλυπητήρια από Πάμισο και Ολυμπιακό Ανάληψης για το θάνατο του Σπ. Καψαλόποδα

Γράφτηκε από τον

Βαρύ πένθος επικρατεί από αργά το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη της Μεσσήνης μετά την είδηση του θανάτου του Σπύρου Καψαλόποδα.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός επαγγελματίας στο νησί και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού Ανάληψης/Μεσσήνης. Μάλιστα η διοίκηση του Παμίσου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Θλίψη επικρατεί στην πόλη της Μεσσήνης στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του νεαρού συμπολίτη μας Σπύρου Καψαλόποδα.
Ο Σπύρος ήταν πολύ αγαπητός σε όλους μας, σωστός οικογενειάρχης και επαγγελματίας. Επίσης ήταν ενεργός παράγοντας ποδοσφαίρου και η ενασχόληση του με τα κοινά μόνο καλό μπορούσε να δώσει στην πόλη μας.
Η απώλεια του είναι μεγάλη.
Η διοίκηση του Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης θέλει να εκφράσει την βαθειά θλίψη της στην σύζυγο του και τους οικείους του. Να έχουν κουράγιο και να είναι γεροί να τον θυμούνται.
Επίσης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στο αθλητικό σωματείο του Ολυμπιακού Ανάληψης όπου ο Σπύρος ήταν μέλος της διοίκησης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης, στην οποία αναφέρει:
“Πιο φτωχή είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού Ανάληψης Μεσσήνης και η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης. Ο φίλος και το μέλος του συμβουλίου μας έχασε τη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του.
ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ !!!!”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ