Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 18:48

"Δεν είμαστε ψηφοδέλτιο του Ολυμπιακού"

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Μώραλης θα διεκδικήσει τη δημαρχία Πειραιά, έχοντας στο πλευρό του και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, και σε δηλώσεις του την Τετάρτη (9/4) θέλησε να πάρει αποστάσεις από τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι το ζητούμενο είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της πόλης.

«Πρώτα απ' όλα δεν θα απολογηθώ ποτέ, γιατί έχω υπηρετήσει 20 χρόνια τον Ολυμπιακό με πάθος, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ούτε για την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη πρέπει να απολογηθούμε. Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους εφοπλιστές στη χώρα μας και η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους σαν τον κύριο Μαρινάκη. Έτσι λοιπόν αυτή η ιστορία με τον Ολυμπιακό πρέπει να λήξει. Δεν κατεβαίνει ένα Ολυμπιακό ψηφοδέλτιο αλλά ένα ψηφοδέλτιο για τον Πειραιά. Η οικονομική κρίση στον Πειραιά μετατρέπεται σε κοινωνική. Εκεί θα πολεμήσουμε, εκεί θα προσφέρουμε έργο στην καταπολέμηση της ανεργίας και της εσωστρέφειας. Θα υπάρξει αναλυτικό πρόγραμμα και θα ανακοινωθεί. Η ανεργία και η φτώχεια καταπολεμάται με νέες θέσεις εργασίας. Ξέρουμε ότι είναι κάτι δύσκολο, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα κάνουμε πράξη αυτά. Αν το μόνο επιχείρημά των αντιπάλων μας είναι ότι είμαστε Ολυμπιακοί, τότε χαιρόμαστε γι' αυτό», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά στον Real Fm.

Ενώ σχετικά με την ιδεολογική κατεύθυνση του συνδυασμού του, υποστήριξε: «Θα κινηθούμε από την παραδοσιακή αριστερά μέχρι την παραδοσιακή δεξιά. Δεν έχουμε καμία αγκύλωση σε αντίθεση με τους αντιπάλους. Είμαστε από έναν ευρύ χώρο και πιστεύουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε. Εμείς πιστεύουμε ότι θα είμαστε κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο νέο. Δεν θα έχουμε κομματικό χρίσμα. Ο Πειραιάς πρέπει να κοιτάξει προς τη θάλασσα, όχι προς την Αθήνα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την ανακοίνωση των περισσότερων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και του τεκμηριωμένου και διαφορετικού προγράμματός μας».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR