Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2020 15:28

Θώδης: Να ανεβάσουμε τον Πάμισο ένα επίπεδο πιο πάνω!

Γράφτηκε από τον
Θώδης: Να ανεβάσουμε τον Πάμισο ένα επίπεδο πιο πάνω!

Ο Βασίλης Θώδης, ένας παίκτης που πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο στον Πάμισο, φιλοξενείται στο επίσημο σάιτ της ομάδας της Μεσσήνης.

Ο Βασίλης Θωδης έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της αριστερής πλευράς του γηπέδου και ενίσχυσε και άλλο την δύναμη της ομάδα της Μεσσήνη από τον Ιανουάριο με την αγωνιστικότητα του και την ποδοσφαιρική του ποιότητα. Ο Βασίλης αυτή την περίοδο λόγω διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και των σπουδών του έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αγρίνιο και ακολουθεί το πρόγραμμα του προπονητή του Γιώργου Καλόμαλου για να κρατηθεί όσο γίνεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Θώδη:  

"Μέχρι και πέρυσι έπαιζα στον Παναιτωλικό και από εκεί πήγα δανεικός στον Τηλυκράτη Λευκάδος, μια πολύ καλή ομάδα της Γ Εθνικής, που αποφάσισα να φύγω για να ακολουθήσω τις σπουδές μου στην Καλαμάτα. Όταν έφτασα στην Καλαμάτα με προσέγγισαν αρκετές ομάδες αλλά πίστεψα ότι η καλύτερη ευκαιρία μου θα είναι στον Πάμισο και πραγματικά με τον Πάμισο κρατάμε την πρώτη θέση αυτή την στιγμή ελπίζοντας για το πρωτάθλημα. Η ομάδα μου φέρθηκε πολύ καλά από την αρχή, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω με την νέα χρονιά να την έχουμε ανεβάσει ένα επίπεδο προς τα πάνω.

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή είναι για όλους δύσκολη και είναι στο χέρι μας αν τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ή χειρότερα. Μένουμε ασφαλής όσο είμαστε στο σπίτι και κυρίως κρατάμε ασφαλής τους ανθρώπους που αγαπάμε και τον υπόλοιπο κόσμο έχοντας όσο λιγότερες επαφές γίνεται με τους γύρω μας. Προσωπικά βρίσκομαι σπίτι με την οικογένεια μου ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Δεν ήμουν από την αρχή αυτής της πολύ καλής χρονιάς για την ομάδα μας όσον αφορά το πρωτάθλημα, αλλά νιώθω λες και είμαι μέρος της πολύ καιρό. Οι συμπαίκτες και η διοίκηση είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί ο ένας τον άλλον να μείνει σε φόρμα και να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα ακόμα πιο δυνατοί".