Σάββατο, 18 Απρίλιος 2020 14:08

UEFA: Νέα τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής στις 23 Απριλίου

Γράφτηκε από τον
UEFA: Νέα τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής στις 23 Απριλίου

Η εκτελεστική επιτροπή αποφάσεων της UEFA θα συνεδριάσει (τηλεδιάσκεψη) στις 23 Απριλίου, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο πώς, πότε κι αν θα μπορέσουν να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ποδόσφαιρο έχει βάλει «λουκέτο» από τον περασμένο μήνα, με τη διοργάνωση του EURO 2020 να αναβάλλεται για έναν χρόνο και τόσο τα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και οι διοργανώσεις του Champions και Europa League να έχουν ανασταλεί μέχρι νεοτέρας.
Οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, οι λίγκες, οι σύλλογοι και οι παίκτες στη «Γηραιά Ήπειρο», συζητούν πώς θα τελειώσουν τη σεζόν, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των παικτών και των διαιτητών.
Η UEFA, έχει ξεκαθαρίσει στις ομοσπονδίες-μέλη της, να ολοκληρώσουν τις εγχώριες διοργανώσεις τους αντί να τις εγκαταλείψουν. Επίσης ελπίζει ότι θα τελειώσουν τόσο το Champions League, όσο και το Europa League.
Σε ανακοίνωσή της η UEFA ανέφερε, ότι η συνεδρίαση που θα προηγηθεί την Τρίτη από μία ομάδα των γενικών γραμματέων των 55 μελών της, θα «συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν σχέση με τον αντίκτυπο που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».
«Στη συνεδρίαση θα εξεταστούν οι εξελίξεις στις εγχώριες, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» προσθέτει η UEFA. Αμφότερες θα διεξαχθούν μέσω τηλεδιάσκεψης.
ΑΠΕ - ΜΠΕ