Πέμπτη, 10 Απρίλιος 2014 19:11

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Λαβωμένος" στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Λαβωμένος" στην Πάτρα

Ενα ακόμη κρίσιμο ματς έχει μπροστά του ο Μεσσηνιακός, καθώς την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο Αχαίας για την 25η αγωνιστική της Γ' εθνικής. Οι Μεσσήνιοι βρίσκονται 2 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και δύο βαθμούς πάνω από τον Ατρόμητο.

Στην Πάτρα θέλουν λοιπόν τουλάχιστον το βαθμό, ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα από την ομάδα της Αχαίας και να προσπαθήσουν στην συνέχεια να κερδίσουν τα πιο βατά παιχνίδια που ακολουθούν (με Αμαλιάδα μέσα, Αιτωλικό έξω) ώστε να ανέβουν ξανά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
Την Κυριακή ωστόσο ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες. Οι Κυριακόπουλος, Κουρεντζής, Βιτάλι και Ταχματζίδης είναι τιμωρημένοι και έτσι ο Δημήτρης Τσάκωνας θα αναγκαστεί να κάνει αρκετές αλλαγές στην βασική 11άδα. Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος», όπου θα γίνει και η αυριανή.

Σφυρίζει ο Μπλούνας

Το ματς του Ατρόμητου με τον Μεσσηνιακό θα διαιτητεύσει ο Μπλούνας από την Φθιώτιδα με βοηθούς τους Καραγιάννη και Μπούνο, επίσης από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής θα είναι ο Ηλιάδης από την Αθήνα.