Κυριακή, 26 Απρίλιος 2020 16:10

O 'Jogo: "Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού - Μαρτίνς για νέο συμβόλαιο"

Γράφτηκε από τον
O 'Jogo: "Προφορική συμφωνία Ολυμπιακού - Μαρτίνς για νέο συμβόλαιο"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "O 'Jogo", ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Πέδρο Μαρτίνς για ανανέωση του συμβολαίου του γι' ακόμα μία σεζόν, με αναπροσαρμογή των αποδοχών του.

H επέκταση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό -τουλάχιστον- για ένα χρόνο έχει μπει στην τελική ευθεία. Μάλιστα, όπως αναφέρει σημερινό (26/4) ρεπορτάζ της εφημερίδας "O 'Jogo", ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για ανανέωση, η οποία θα "επισφραγιστεί" όταν επέλθει σιγά-σιγά η ομαλότητα λόγω του κορονοϊού.

"Ο Ολυμπιακός προχώρησε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαρτίνς, λόγω της καλής δουλειάς του αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει πως θα υπάρξει και οικονομική αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα το Sport24.gr και ο Διονύσης Βερβελές είχαν αναφέρει πως η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου, αφού οι διοικούντες τον Ολυμπιακό έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Πορτογάλου.

Πηγή: sport24.gr