Τρίτη, 28 Απρίλιος 2020 11:58

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: "Επικίνδυνο να ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα"

Γράφτηκε από τον
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: "Επικίνδυνο να ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα"

Στην Καλαμάτα περνά την... καραντίνα ο Μιχάλης Μπαστακός, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο καλαματιανός επιθετικός λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, αλλά και των προπονήσεων, έχει την ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, αλλά δεν παραμελεί και τα αθλητικά του καθήκοντα.
"Η καθημερινότητα μου είναι πολύ ήρεμη και ήσυχη. Περνάω υπερβολικό χρόνο στο σπίτι και κάνω προπόνηση, για να κρατηθώ όσο γίνεται πιο ψηλά στην φυσική μου κατάσταση", δηλώνει στην 'Ε" ο Μιχάλης Μπαστακός, ο οποίος μετρά 7 γκολ με τον Απόλλωνα Λάρισα στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Το εν λόγω πρωτάθλημα, όπως και οι υπόλοιπες διοργανώσεις βρίσκονται στον... αέρα εξαιτίας της πανδημίας και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να μπει οριστικό "λουκέτο". Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι θετικός στο ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης.
"Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και επικίνδυνο για εμάς τους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουμε μείνει αρκετό καιρό χωρίς προπονήσεις με την ομάδα μας. Και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση είναι η αναδιάρθρωση, κυρίως για τις ομάδες της Football League", εκτιμά ο Μιχάλης Μπαστακός.

"Επιστροφή στην Α' εθνική"

Ο υψηλόσωμος επιθετικός αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.
"Είχαμε θέσει ως ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος, στόχο την εξάδα και το έχουμε πετύχει. Μέχρι τώρα έκανα μια καλή χρονιά με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Α' εθνική, εκεί που ήμουν και παλαιότερα", λέει ο Μιχάλης Μπαστακός που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ατρόμητο, Ηρακλή, Αρη και Παναχαϊκή, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Φαραί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ