Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2020 20:00

Ο κύβος ερρίφθη: Τη Δευτέρα η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS

Γράφτηκε από τον
Ο κύβος ερρίφθη: Τη Δευτέρα η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS

Την ερχόμενη Δευτέρα (4/5) αναμένεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέσει την προσφυγή στο CAS κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με στόχο να ανατρέψει την εισήγηση της ΕΕΑ για αφαίρεση 7 βαθμών.

Στην τελευταία φάση συλλογής των απαραίτητων εγγράφων βρίσκεται η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας (4/5) να καταθέσει στο CAS την προσφυγή κατά της απόφασης που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και με την οποία διατηρείται η ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών.

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να ανατρέψουν την συγκεκριμένη απόφαση, ευελπιστώντας οι δικαστές του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης να μπουν στην ουσία της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας, κάτι που δεν έγινε ούτε από το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας, ούτε από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, που απλά έμειναν στην εισήγηση της ΕΕΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (5/5), ωστόσο στη Μικράς Ασίας θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία τα οποία και θα καταθέσουν στο φάκελο της προσφυγής.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν την όσο το δυνατόν γρηγορότερη διαδικασία εκδίκασης της προσφυγής τους προκειμένου η απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου να έχει εκδοθεί πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, εάν κι εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν τελικά στα γήπεδα και ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ