Δευτέρα, 04 Μάιος 2020 13:10

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Πιο δυνατοί στη Γ' εθνική", λένε οι νησιώτες και ζητούν στήριξη από τον κόσμο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Πιο δυνατοί στη Γ' εθνική", λένε οι νησιώτες και ζητούν στήριξη από τον κόσμο

Στη Γ' εθνική θα αγωνίζεται εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν ο Πάμισος, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας.

Οι Νησιώτες στο διάστημα της διακοπής ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και έτσι κατακτούν τον τίτλο στην Α' τοπική και κατ' επέκταση το εισιτήριο της ανόδου. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζει η φετινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα της καλής οργάνωσης και λειτουργίας του Παμίσου σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστεί ονομαστικά όλους τους συντελεστές της ανόδου, αλλά αναφέρεται και στην επόμενη μέρα. Η νέα σεζόν θα είναι πιο δύσκολη αφενός λόγω της νέας κατηγορίας και αφετέρου λόγω των των συνθηκών που θα διαμορφωθούν. Γι' αυτό η διοίκηση ζητά από τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και να γίνει μέλος του συλλόγου ώστε ο Πάμισος να είναι πιο δυνατός στη Γ' εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Μετά από συνεδρίαση της Ε.Π.Ο πάρθηκε η απόφαση να ολοκληρωθούν τα τοπικά πρωταθλήματα και να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν. Αυτή η απόφαση της Ε.Π.Ο φέρνει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Αναμένουμε την επικύρωση της απόφασης της Ε.Π.Ο από την Ε.Π.Σ Μεσσηνίας για να ολοκληρωθεί το τυπικό και να αναδειχθεί η ομάδας μας πρωταθλήτρια 2019-2020. Η φετινή επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα της καλής οργάνωσης και λειτουργίας του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ξεκινώντας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Καλόμαλο Γιώργο, τον βοηθό προπονητή Βλάχο Γιώργο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νιάρχο Γιώργο και στους ποδοσφαιριστές του Παμίσου: Σάρι Τόσκα, Οικονομόπουλο Γ., Κατσιβαρδέα Θ., Φιλόπουλο Δ., Αριστομενόπουλο Γ., Μπαλαούρα Δ., Χαραλαμπόπουλο Γ., Μωράκη Γ., Παπαδόπουλο Δ., Μπορχάν Α., Κλέιβι Ντίσα, Καλογερόπουλο Β., Τσούκλερη Γ., Νικολάε Ν., Κρίστι Τόσκα, Θώδη Β., Πολυχρόνη Β., Στασινόπουλο Γ., Βλάχο Σ., Σαραντόπουλο Α., Κουλόπουλο Β., Ρονάλντο Αράπι, Ρούτση Α., Λένα Άλεξ., Γαλάνη Γ., Δημητρακόπουλο Σ. Ευχαριστούμε θερμά τον επί χρόνια συνεργάτη μας προπονητή των τμημάτων υποδομής και της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης Τάκη Μπιζίμη. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας που με τις χορηγίες τους στήριξαν το σωματείο μας και έπαιξαν βασικό ρόλο ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τους φιλάθλους μας γιατί με την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν στο ιστορικό σωματείο μας συντέλεσαν στο επιτυχές αποτέλεσμα. Στάθηκαν δίπλα μας και με όλη τους την δύναμη στήριξαν την προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε παραπάνω όπως μας αρμόζει. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους. Η επόμενη ημέρα στην παραπάνω κατηγορία πρέπει να μας βρει πιο δυνατούς. Για αυτό σας καλούμε να γίνεται μέλος στο ιστορικό σωματείο μας. Το ανήκειν είναι μία ανθρώπινη ανάγκη και είμαι και εγώ περήφανο μέλος στον Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης. Ο Πάμισος είστε εσείς! Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία!".