Τρίτη, 05 Μάιος 2020 18:10

Ολυμπιακός: "Στρέψτε το μίσος σας σ' εμάς, αφήστε τους νεκρούς"

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με αφορμή τους βανδαλισμούς του μνημείου των "Θυμάτων της Θύρας 7" εξέδωσε ο Ολυμπιακός. "Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς" αναφέρεται.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τους βανδαλισμούς του μνημείου των "Θυμάτων της Θύρας 7", που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ΠΑΕ ανέφερε ότι "αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα". Αναλυτικά η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων":

"Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη".

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρα άγνωστοι κατέστρεψαν μέρος του μνημείου των "Θυμάτων της Θύρας 7" και αργότερα συνεργείο του Ο.Π.Α.Ν. (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας) προχώρησε στην αποκατάσταση των καταστροφών.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ