Σάββατο, 12 Απρίλιος 2014 19:21

Και ο Ταρντέλι υποψήφιος για την Εθνική

Γράφτηκε από τον

Στην αναζήτηση του διαδόχου του Φερνάντο Σάντος συνεχίζει να βρίσκεται η ΕΠΟ, αν και το όνομα του Μάρκο Ταρντέλι έχει μπει στην κορυφή των προτιμήσεων σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/4), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Σαρρής συναντήθηκε με τον 59χρονο Ιταλό προπονητή, ο οποίος ήταν συνεργάτης του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, και παρατηρήθηκε σύμπλευση απόψεων, με την πρόταση της ΕΠΟ να αφορά ποσό της τάξης των 400.000-500.000 ευρώ ετησίως.

Πάντως, θα υπάρξει και νέο ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών και αυτό θα συμβεί διότι το όνομα του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν έχει διαγραφεί από τους υπευθύνους της Ομοσπονδίας.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει «αλμυρό» κασέ που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ, ωστόσο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Γιώργο Σαρρή, μήπως και βρεθεί κοινό σημείο στη μεταξύ τους κουβέντα.

Πάντως, αυτός που απομακρύνεται για καλά ως υποψήφιος αντι-Σάντος είναι ο Ολλανδός Μάρτιν Γιολ, ο οποίος ζήτησε 1 εκατ. ευρώ ετησίως, δίχως να συμπεριλαμβάνεται το μπόνους για την πρόκριση στο Εuro 2016.

H πρόταση της ΕΠΟ έφτανε συνολικά τα 950.000 ευρώ ανά έτος, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να προκύψει συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό της Φούλαμ.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ