Δευτέρα, 11 Μάιος 2020 13:13

ΜΕΘΩΝΗ: Ακρως επιτυχημένη η φετινή σεζόν

Γράφτηκε από τον

Ακρως επιτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τον Α.Ο. Μεθώνης... Οι βυσσινί αν και νεοφώτιστοι στην Α’ τοπική, πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα κατακτώντας την 7η θέση.

Εκεί όμως όπου έκαναν το... μπαμ ήταν στο κύπελλο, όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό μετά από δύο δεκαετίες! Εκεί ηττήθηκαν με 2-1 από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, πραγματοποιώντας όμως αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο. Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στη φετινή σεζόν, ενώ ανακοίνωση έβγαλε και ο Σύνδεσμος φίλων και οπαδών του Α.Ο. Μεθώνης Alcoholics Club 2009.

Η ανακοίνωση της διοίκησης

“Αλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για τον Α.Ο. Μεθώνης. Μια πλήρως επιτυχημένη χρόνια, που ολοκληρώθηκε τερματίζοντας στην έβδομη θέση,
αλλά και με την καταπληκτική πορεία μέχρι τα τελικά του κυπέλλου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν κοντά μας αυτή τη χρονιά, τους χορηγούς μας, τον κόσμο που ήταν “παρών” στα παιχνίδια μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Αlcoholics που για ακόμα μια χρονιά ήταν δίπλα μας και βοήθησαν τα μέγιστα τις προσπάθειες της ομάδας εντός και εκτός έδρας!
Τέλος και πάνω από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους αυτούς τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή μας Βασίλη Κοσυφολόγο, που επέδειξαν μοναδικό ζήλο, σε όλους τους τομείς, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς και για την δουλειά που έκαναν. Εις το επανιδείν...”.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών 

“Μετά την πρόωρη επικύρωση της βαθμολογίας, το πρωτάθλημα της Α' τοπικής έλαβε κι επίσημα τέλος με την ομάδα μας να τερματίζει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Φέτος, η χρονιά ήταν ιδιαίτερη, με πολλές περισσότερες χαρές παρά λύπες. Από την αρχή της σεζόν δημιουργήθηκε ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ ομάδας και κόσμου, όπου ίσως ήταν ένας από τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας.
Το Alcoholics club αρχίζει να μετράει αντίστροφα και περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της επόμενης σεζόν, ελπίζοντας πως τα πράγματα θα έχουν επιστρέψει στην προ-κορονοϊού κανονικότητα.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, του Alcoholics, στις υπόλοιπες ομάδες του νόμου και σε όλους όσους ασχολούνται με τα τοπικά μας πρωταθλήματα καλή συνέχεια, υγεία και καλή αντάμωση! Η καρδιά μας #Βυσσινί_και_μπλε...”.