Τετάρτη, 13 Μάιος 2020 11:42

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Προφορική συμφωνία με Νίκο Γεωργακλή

Γράφτηκε από τον

Η φετινή σεζόν τελείωσε άδοξα για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες της Μεσσηνίας, λόγω της πανδημίας.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης με 21 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές τερμάτισε στην 10η θέση της Α' τοπικής και η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" έκανε την Κυριακή τον πρώτο απολογισμό αυτής της πορείας. Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του δ.σ. συναντήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Οι παράγοντες του Ολυμπιακού ευχαρίστησαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία γιατί έδωσαν, όπως λένε, τα πάντα για την ομάδα και ειδικά μετά την περιπέτεια υγείας του Νίκου Γεωργακλή μπήκαν όλοι μπροστά για το καλό του συλλόγου.
Ο Ολ. Ανάληψης με ανακοίνωσή του κάνει ωστόσο, ειδική αναφορά στον Γουλιέλμο Αντωνίου, που είχε το δύσκολο έργο του προπονητή - παίκτη. Στη συνάντηση συζητήθηκε και η επόμενη δύσκολη μέρα στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους της διοίκησης να εύχονται να παραμείνουν όλοι οι σημερινοί παράγοντες, αλλά και να πλαισιωθούν από νέα πρόσωπα.
Παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" γνωστοποίησαν ότι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με το Νίκο Γεωργακλή για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
"Συζητήσαμε με τον προπονητή μας Νίκο Γεωργακλή και ήρθαμε σε προφορική συμφωνία για τη νέα χρονιά. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που δεν τελειώσαμε φέτος", αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ακόμα εκφράστηκε η πρόθεση να μείνουν όλοι οι παίκτες.
"Το πιο σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας. Στόχος της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που τελειώσαμε τη δύσκολη αυτή χρονιά".

"Θα είναι κοντά μας από... ψηλά"

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης δεν ξεχνά τον Σπύρο Καψαλόποδα που έφυγε τόσα πρόωρα και άδικα από τη ζωή.
«Κοντά μας στη προσπάθεια αυτή από ψηλά θα είναι σίγουρα και ο άνθρωπος που αγάπαγε την ομάδα και όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά της, ο φίλος μας Σπύρος Καψαλόποδας, που έφυγε τόσο άδικα!" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.
Τέλος ο Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο και τους χορηγούς, αναφέροντας ότι το τελευταίο ραντεβού για φέτος θα είναι στις 2 Ιουνίου στο μαγαζί που διατηρεί ο Γουλιέλμος Αντωνίου.