Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 15:32

Μπαρτσελόνα ή τίποτα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράφτηκε από τον

Οι επιπτώσεις της πανδημίας δεν πρόκειται να αφήσουν ανεπηρέαστο το μεταγραφικό «παζάρι» στο ποδόσφαιρο, που φέτος θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, τα μεταγραφικά... σίριαλ δεν θα λείψουν και ένα από τα πλέον αναμενόμενα είναι αυτό που αφορά το μέλλον του Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ αποτελεί κεντρικό στόχο της Μπαρτσελόνα και, όπως έχει ήδη γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει ήδη προσέγγιση και καταρχήν συμφωνία του παίκτη με τους πρωταθλητές Ισπανίας, για συμβόλαιο με ετήσιες «καθαρές» αποδοχές της τάξης των 10 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος Μαρτίνες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων πλούσιων συλλόγων, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", η θέση του είναι ξεκάθαρη: «Ή στην Μπαρτσελόνα ή πουθενά». Ο Αργεντινός δεν είναι δυσαρεστημένος στην Ίντερ (αν και σίγουρα θα ήθελε ένα καλύτερο συμβόλαιο από το τρέχον, βάσει του οποίου αμείβεται με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και, αν δεν υπήρχε η προοπτική των Καταλανών, δεν θα συζητούσε καν να αποχωρήσει από το Μιλάνο. Το πρεστίζ των «μπλαουγκράνα», η εξαιρετικά υψηλή πρότασή τους και φυσικά η πρόκληση να παίξει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, είναι οι παράγοντες που «στέλνουν» τον Μαρτίνες στη Βαρκελόνη. Αν, όμως, οι δύο σύλλογοι δεν καταλήξουν σε συμφωνία, τότε ο διεθνής στράικερ θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην Ίντερ και πιθανότατα θα κληθεί να διαπραγματευθεί ένα νέο, κατά πολύ βελτιωμένο συμβόλαιο.

ΑΠΕ - ΜΠΕ