Δευτέρα, 18 Μάιος 2020 15:22

Η Τουρκία σχεδιάζει ματς με κόσμο από αρχές Ιουλίου!

Γράφτηκε από τον
Η Τουρκία σχεδιάζει ματς με κόσμο από αρχές Ιουλίου!

Πλάνο επανέναρξης με κόσμο στις εξέδρες σχεδιάζει η τουρκική Ομοσπονδία, με τον πρόεδρό της να δηλώνει πως είναι εφικτό να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα από αρχές Ιουλίου!

Υπεραισιόδοξο σενάριο γράφει η τουρκική Ομοσπονδία για τη συνέχιση της ποδοσφαιρικής δράσης στη χώρα, στην εποχή του κορονοϊού.

Μετά και την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, έχει οριστεί επανέναρξη για τις 12 Ιουνίου στη Super Lig με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο το καθεστώς των άδειων γηπέδων δεν θα κρατήσει για πολύ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Νιχάτ Οζντεμίρ, αν όλα κυλήσουν ομαλά στις πρώτες αγωνιστικές, θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα γήπεδα για το κοινό, σε μια εξέλιξη καθ’ όλα αντίθετη με τις υγειονομικές συστάσεις των επιστημόνων.

«Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σεζόν, διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα. Θέλουμε να τελειώσει στο γήπεδο. Θα διεξάγονται τεστ συχνά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αν υπάρχουν κρούσματα, θα τους θέτουμε σε καραντίνα και θα συνεχίζουμε. Υπάρχουν χώρες που ετοιμάζονται να επαναρχίσουν και είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Ο πρώτος στόχος είναι να παίξουμε χωρίς κόσμο. Αν τα πράγματα πάνε καλά, ίσως να μπορούμε να έχουμε αγώνες με κόσμο από τον Ιούλιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: gazzetta.gr