Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 19:46

"O Aστέρας μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση"

Γράφτηκε από τον

Πεπεισμένος πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα και να καλύψει τη διαφορά που υπάρχει με τις άλλες ομάδες εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο πλαίσιο της κλήρωσης των πλέι οφ ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος των Αρκάδων, οι οποίοι να θυμίσουμε πως ξεκινούν με μηδέν πόντους στο μίνι πρωτάθλημα, την ώρα που οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος εκκινούν με 2, χαρακτήρισε ουσιαστικά τη διαφορά... αναστρέψιμη και εξήγησε: «Να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο, ικανό να αναστρέψει τα πράγματα».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ο Αστέρας πλέον έχει μια σχετική εμπειρία. Είμαστε ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στις 4 καλύτερες ομάδες. Απαιτείται σίγουρα ικανότητα, τύχη και φορμάρισμα, για να πλασαριστεί κάποιος στις καλύτερες θέσεις. Είναι σημαντικό να ξεκινά κάποιος με ένα αβαντάζ, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο βαθμό, αλλά νομίζω ότι η διαφορά δεν είναι τέτοια που να μας απαγορεύει να έχουμε όνειρα.

Σε αυτό το σύντομο πρωτάθλημα η ομάδα που θα βρεθεί σε φόρμα και θα έχει και τύχη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Ελπίζω και εύχομαι αυτή να είναι ο Αστέρας. Το φινάλε του πρωταθλήματος δεν μας χαροποίησε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμάς, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τη φόρμα μας και να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο, ικανό να αναστρέψει τα πράγματα και να μας δώσει, αν όχι την πρώτη θέση, να μας δώσει τη δεύτερη».

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GRmPO