Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 18:26

Bundesliga: Η αυλαία πέφτει στις 27 Ιουνίου

Γράφτηκε από τον

Η Bundesliga ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών του γερμανικού πρωταθλήματος. Η αυλαία της σεζόν πέφτει στις 27 Ιουνίου.

Το γερμανικό ήταν το πρώτο χρονικά πρωτάθλημα στο οποίο η δράση επέστρεψε στην Ευρώπη, με εξαίρεση τη Λευκορωσία, η οποία δεν σταμάτησε και συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Bundesliga ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τέταρτης (20/5) το πρόγραμμα των οκτώ αγωνιστικών που απομένουν. Η αυλαία στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος πέφτει στις 27 Ιουνίου με όλα τα ματς να διεξάγονται την ίδια ώρα.

Η Μπάγερν οδηγεί την κούρσα μετά από τις πρώτες 26 αγωνιστικές και έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Έχει 58 βαθμούς, ενώ δεύτερη με τέσσερις λιγότερους (54) βρίσκεται η Ντόρτμουντ.

Στην τρίτη θέση με 52 βρίσκεται η Γκλάντμπαχ, στην τέταρτη με 51 η Λειψία, στην πέμπτη με 50 η Λεβερκούζεν και στην έκτη με 39 η Βόλφσμπουργκ. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, η πέμπτη για τους ομίλους του Europa League, ενώ η έκτη για το δεύτερο προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: sport24.gr