Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 13:27

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει επιστροφή στις προπονήσεις στις 22/6

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το γαλλικό πρωτάθλημα να διακόπηκε οριστικά με κυβερνητική απόφαση, για την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, η σεζόν δεν έχει τελειώσει.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν μπροστά τους την πρόκληση του Champions League, όπου έχουν περάσει στα προημιτελικά και ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να παίξουν τον Αύγουστο, ενώ παράλληλα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν -εκτός γαλλικού εδάφους- οι τελικοί του λιγκ καπ και του κυπέλλου, όπου η Παρί πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Λιόν και τη Σεντ Ετιέν, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο προγραμματισμός του προπονητή Τόμας Τούχελ και του τεχνικού διευθυντή Λεονάρντο προβλέπει επιστροφή των πρωταθλητών Γαλλίας στις προπονήσεις στις 22 Ιουνίου. Η ημερομηνία δεν έχει «κλείσει» ακόμη, αλλά θεωρείται η πιθανότερη, ενώ στην επανέναρξη των προπονήσεων θα κληθούν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές (Καβάνι, Μενιέ, Σίλβα, Κουρζάουα), των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30/6. Οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι επέλεξαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους όταν ξέσπασε η υγειονομική κρίση, πιθανότατα θα χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα 14 ημερών όταν επιστρέψουν στη Γαλλία, πριν τους δοθεί άδεια να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ