Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 20:20

"Θα ήθελα να φύγω χθες από το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Γράφτηκε από τον

Την ευθύνη για την κακή πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα ανέλαβε ο Χρήστος Πανόπουλος. Το αφεντικό των ακριτών χαρακτήρισε ντροπή για την ομάδα του να δίνει μπαράζ για την παραμονή της, ενώ εξήγησε πως «για ό,τι έχει γίνει αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ».

Από εκεί και πέρα, ο Πανόπουλος ρωτήθηκε για το αν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ξάνθη και απάντησε πως «θα ήθελα να φύγω χθες από το ελληνικό ποδόσφαιρο», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα μιλήσω για τη βρομιά».

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας των ακριτών είπε στη Δημόσια Τηλεόραση: «Είναι ντροπή για τη Skoda Ξάνθη η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, να διεκδικήσουμε τη σωτηρία της ομάδας στα μπαράζ. Για ό,τι έχει γίνει αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Την ευθύνη την αναλαμβάνω πλήρως εγώ και αυτή είναι η αλήθεια. Δεν προσπαθώ να καλύψω ανθρώπους. Με τις όποιες επιλογές στη ζωή μου, που αφορούν στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 25 χρόνια, τα όποια λάθη τα έχω κάνει εγώ.

Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ένα παιχνίδι και έδωσε το 100% να πάρει αποτέλεσμα και είναι προς τιμήν του. Και διαχρονικά έχει κάνει το ίδιο. Σήμερα υπήρχαν συνθήματα που έγραψαν και είπαν άγνωστοι που μίλαγαν για παράρτημα του Ολυμπιακού και ρίξτε την Ξάνθη στη Β' Εθνική και τέτοια. Οφείλω να πω ότι διαχρονικά η Skoda Ξάνθη δεν υπήρξε παράρτημα ούτε του Ολυμπιακού ούτε του Παναθηναϊκού ούτε της ΑΕΚ, για να μιλήσω για τις τρεις μεγάλες ομάδες, είτε, αν θέλετε, και του ΠΑΟΚ. Πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, μας λένε ότι είμαστε παράρτημα του Παναθηναϊκού. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μας λένε παράρτημα του Ολυμπιακού. Ίσως έχω μετανιώσει που δεν έχω γίνει παράρτημα κάποιου. Γιατί, αν ήμουν παράρτημα κάποιου, τουλάχιστον κάποιοι θα ήταν μαζί μας και κάποιοι απέναντί μας. Ενώ τώρα όλοι είναι απέναντί μας».

Στην ερώτηση, αν θέλει να φύγει από την Ξάνθη, εκείνος απάντησε: «Ναι, θα ήθελα να φύγω χθες από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω για τη βρομιά. Βλέπω αυτό που δέκα εκατομμύρια Έλληνες βλέπουν και το κρίνω θετικά ή αρνητικά. Εγώ είμαι ένας από αυτούς που βλέπουν. Η φίλαθλη κοινή γνώμη ξέρει και κρίνει. Δεν θα επιβάλω τη γνώμη μου στο αυτονόητο. Ακόμα και αν πάρω ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν καλή πρόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα πρέπει να κοροϊδεύουν τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Δεν θα πρέπει να μας δουλεύουν. Ας πούμε, θα φέρουμε τη φίρμα τον Κολίνα να κάνει τις επιλογές των διαιτητών ή την άλλη την πρόταση που υπήρξε, να έρθουν μόνιμα ξένοι διαιτητές να τους ορίζουν. Αυτοί οι 30-40 από τους οποίους θα έρθουν για να επιλέξουν οι ξένοι θα είναι επιλεγμένοι από την ελληνική πολιτεία ή όχι; Οπότε; Τι σημαίνει αυτό για τον κάθε αγνό φίλαθλο με το μέσο IQ; Όποιους και να βάλει ο Κολίνα, αυτοί, αν είναι να αγαπάνε τον Πανόπουλο, θα αγαπάνε τον Πανόπουλο».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ