Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 15:09

Το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων που ξεκινούν!

Γράφτηκε από τον

Ξανά στη σέντρα! Δείτε αναλυτικά πότε και πού επιστρέφει το ποδόσφαιρο! Από τη Γερμανία μέχρι τη... Δανία!

H Bundesliga έκανε την αρχή και σταδιακά όλα τα πρωταθλήματα συζητούν για την επιστροφή στην αγωνιστική κανονικότητα, μετά την επιδημία του Covid-19 που προκάλεσε διακοπή και επηρέασε σημαντικά το ποδόσφαιρο, μαζί και με όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας.

Οι Γερμανοί... έδειξαν τον δρόμο της επιστροφής, καθώς κατάφεραν να επεξεργαστούν πριν από όλα τα υπόλοιπα «μεγάλα» πρωταθλήματα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και τις διαδικασίες που χρειάστηκαν προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στα γήπεδα, έστω και χωρίς τον κόσμο στις κερκίδες. Η Bundesliga έχει ακόμα τρεις αγωνιστικές μέσα στον Μάιο, με δεδομένη την εμβόλιμη της επόμενης εβδομάδας και όλα δείχνουν να βαίνουν βάσει προγράμματος.

Τις μέρες που απομένουν τον Μάιο ετοιμάζονται για σέντρα μερικά ακόμα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ο Iούνιος και ο Ιούλιος αναμένεται να αποτελέσουν τους πιο «ζεστούς» ποδοσφαιρικά μήνες, προσφέροντας στους ποδοσφαιρόφιλους ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι από ό,τι είχαν συνηθίσει, με δράση σε όλα τα γήπεδα!

Δανία και Αυστρία εκκινούν την επόμενη Παρασκευή, για να τις ακολουθήσουν Ισραήλ, Κροατία και Σερβία. Το διήμερο 6-7 Ιουνίου, πιθανότατα θα ξεκινήσουν και τα play off της Super League, ενώ προς τα μέσα του μήνα, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε ντέρμπι σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία!

Πηγή: gazzetta.gr