Παρασκευή, 22 Μάιος 2020 18:58

Μέχρι το 2022 στην Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να είναι στον "αέρα" και κατ' επέκταση η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Καλαμάτα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον Γιώργο Πρασσά να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Ο χρηματοδότης της "Μαύρης Θύελλας," που έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει όπως και να έχει, στο διοικητικό τιμόνι, συμφώνησε με το Νίκο Αναστόπουλο για τη ανανέωση της συνεργασίας. Και μάλιστα όχι για ένα, αλλά για δύο χρόνια.
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο για τα επόμενα 2 χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!” αναφέρει η σημερινή λιτή ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ.
Κάτι που σημαίνει ότι ο "Αλενατόρε" θα παραμείνει κάτοικος Καλαμάτας μέχρι το 2022. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα το Γενάρη με σκοπό να την οδηγήσει στην παραμονή και αφότου είχαν περάσει από τον πάγκο ο Βασίλης Βούζας (εις διπλούν) και ο Σάκης Θεοδοσιάδης.
Στο διάστημα της διακοπής της Football League λόγω της πανδημίας, η "Μαύρη Θύελλα" ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά εκκρεμούσαν τρεις αγωνιστικές και η εκδίκαση της ένστασης κατά της Βέροιας. Μαθηματικά λοιπόν τίποτα δεν έχει κριθεί, αν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα. Κάτι πάντως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες με δεδομένο ότι οι ομάδες της τρίτη τη τάξει κατηγορίας, δύσκολα μπορούν να τηρήσουν (οργανωτικά και οικονομικά) το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στο τραπέζι έχει μπει πλέον το θέμα της αναδιάρθρωσης, την οποία επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία της FL (οι 11 από τις 14 ομάδες), μεταξύ αυτών και η "Μαύρη Θύελλα". Η SL 2 όμως δεν φαίνεται να επιθυμεί τη συνένωση με την παρακάτω κατηγορία και τη δημιουργία μιας Β' εθνικής με δύο ομίλους (Βορράς - Νότος). Το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Το μόνο βέβαιο για την Καλαμάτα είναι ότι η επόμενη μέρα θα τη βρει με τον Νίκο Αναστόπουλο και πάλι στον πάγκο.