Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 21:16

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανακοίνωση - καταγγελία για τον βοηθό Σκόρδο

Γράφτηκε από τον

Σε ανακοίνωση - καταγγελία προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμάτας κατά του βοηθού διαιτητή του αγώνα με το Διαβολίτσι Ηλία Σκόρδο…

Οι Απολλωνιστές μιλούν για καταφανέστατο οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Διαβολιτσίου και έχουν παράπονα από το συγκεκριμένο βοηθό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλαμάτας ευχαριστεί το Δ.Σ. του Α.Ο. Διαβολιτσίου για την άψογη φιλοξενία του καθώς και τον διαιτητή του αγώνα κ. Γιώργο Μπλάνα για την άψογη και αμερόληπτη διαιτησία του στον αγώνα. Δεν μπορούμε όμως να μην καταγγείλουμε την προκλητική και εγκληματική ενέργεια του βοηθού διαιτητή κ. Σκόρδου στην κατακύρωση του δεύτερου γκολ του ΑΟΔ και ενώ το σκορ ήταν 1-1, καθώς καταφανέστατα ξεκινά από θέση οφσάιντ. Αλλωστε το δείχνει και η κάμερα που μαγνητοσκόπησε τον αγώνα. Μέχρι τότε η εξέλιξη του αγώνα έβαινε φυσιολογικά και με ρυθμό από τις δύο ομάδες. Υστερα από αυτή την ενέργεια σαφώς οι ποδοσφαιριστές μας κατέρρευσαν ψυχολογικά, καθώς ως και την λήξη του αγώνα οι ενέργειες του συγκεκριμένου επόπτη δεν άφησαν την φυσιολογική εξέλιξη του παιχνιδιού. Θέλουμε ταυτόχρονα με αυτή την καταγγελία μας, που σπάνια έως καθόλου δεν συνηθίζουμε, να ενημερώσουμε τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας μας που με αγωνία και ενδιαφέρον παρακολουθούν την εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α' τοπικής πως η ομάδα μας συνεχίζει πιο ενωμένη από ποτέ για τον ένα και μοναδικό στόχο, την παραμονή στην Α' τοπική. Το μόνο που ζητάμε είναι το αυτονόητο, δηλαδή τη δίκαιη και αμερόληπτη στάση των διοργανωτών του πρωταθλήματος έως τη λήξη του".