Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 12:10

Τηλεδιάσκεψη στη Football League

Γράφτηκε από τον
 
Μία ακόμα τηλεδιάσκεψη θα έχουν σήμερα το απόγευμα οι 14  ΠΑΕ της Football League με τον πρόεδρο της Ενωσης SL2 - FL Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Οι ομάδες της τρίτης τη τάξει κατηγορίας της χώρας θα κληθούν να αποφασίσουν για το αν θα αρχίσουν οι προπονήσεις των ομάδων.  Κάτι που θα πρέπει να συμβεί με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθούν οι ΠΑΕ των δύο παραπάνω επαγγελματικών κατηγοριών. Ενδεχόμενο που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, μιας και στη Football League οι ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο οικονομικό κόστος για τεστ κορονοϊού, ενώ είναι δύσκολο και από οργανωτικής πλευράς. 
Οι 11 από τις 14 ομάδες της κατηγορίας, μεταξύ αυτών και η Καλαμάτα, έχουν ζητήσει άλλωστε να γίνει αναδιάρθρωση, ώστε η νέα Β' εθνική να αποτελείται από δύο ομίλους (Βορράς - Νότος). 
Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και όλα ήταν ανοιχτά τόσο για την άνοδο, όσο και για την παραμονή.
 Η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και αν γίνει αναδιάρθρωση θα παίζει και τη νέα σεζόν στις επαγγελματικές κατηγορίες.