Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 13:57

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανακοίνωση για την εγγραφή σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ανακοίνωση για την εγγραφή σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας με την οποία ενημερώνει τα σωματεία της δύναμης της για τις διαδικασίες που χρειάζονται για την καταχώρηση τους στο μητρώο αθλητικών σωματείων που σύστησε η ΓΓΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ:
“Με αφορμή το γεγονός ότι η ΓΓΑ ξεκίνησε τις διαδικασίες σύστασης του μητρώου Αθλητικών φορέων ενημερώνονται οι εκπρόσωποι και οι διοικήσεις των σωματείων μελών της ΕΠΣΜ, ότι θα πρέπει να φροντίσουν για την καταχώρησή τους σε αυτό το μητρώο, όπως επίσης και να τακτοποιηθεί το θέμα της χορήγησης Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.
Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας καταχώρησης στο μητρώο Αθλητικών σωματείων θα πρέπει να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της ΓΓΑ. www.gga.gov.gr/mitroo. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχει link που αναφέρει τη διαδικασία ανανέωσης - χορήγησης της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης. Σημειώνεται ότι τα σωματεία τα οποία έχουν ήδη Ειδική Αθλητική Αναγνώριση θα πρέπει να φροντίσουν για την εγγραφή τους στο μητρώο Αθλητικών Φορέων της ΓΓΑ, προκειμένου να τύχουν των παροχών και των ευεργετημάτων που προβλέπονται στα μέτρα στήριξης των Αθλητικών Φορέων λόγω του κορονοϊού”.