Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 15:03

Ξεκινούν οι διοικητικές διεργασίες στον Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
Ξεκινούν οι διοικητικές διεργασίες στον Τέλλο Αγρα

 

Γρηγορότερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκινούν οι διοικητικές διεργασίες στον Τέλλο Αγρα.

Οπως έκανε γνωστό η διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων, την Τετάρτη 27 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου. Θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα γίνει προσπάθεια συμπλήρωσης του συμβουλίου με νέα μέλη.

Ο Τέλλος Αγρας πραγματοποίησε φέτος μια άσχημη χρονιά, απόρροια των διοικητικών προβλημάτων που αντιμετώπισε πέρυσι το καλοκαίρι, που είχαν ως αποτέλεσμα να αργήσει ο σχεδιασμός και να γίνουν λάθος κινήσεις σε διάφορα μέτωπα.

Οι “ερυθρόλευκοι” τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της Α’ τοπικής, μαζί με την Ανδρούσα, με μόλις 16 βαθμούς σε 21 αγώνες. Ομως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η ΕΠΣ Μεσσηνίας προσανατολίζεται να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την πρώτη κατηγορία. Ετσι ο Τέλλος Αγρας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική και το ζητούμενο είναι να ξεκινήσει έγκαιρα ο προγραμματισμός ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα, που θα στηρίζεται ως επί τω πλείστον σε παιδιά από τους Γαργαλιάνους.