Τρίτη, 26 Μάιος 2020 11:32

Αύριο τελικά οι αποφάσεις για τη Football League

Γράφτηκε από τον
Αύριο τελικά οι αποφάσεις για τη Football League

Η αβεβαιότητα για το μέλλον της Football League παρατείνεται, καθώς δεν έγινε χθες όπως αναμενόταν η τηλεδιάσκεψη των 14 ΠΑΕ της κατηγορίας, με τον πρόεδρο της Ενωσης Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Η τηλεδιάσκεψη πήρε μετάθεση δύο ημερών και θα γίνει αύριο Τετάρτη. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 7 το απόγευμα. Οι ομάδες θα ενημερωθούν από τον κ. Λεουτσάκο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, από τις επαφές με την SL2 και θα κληθούν να αποφασίσουν αναφορικά με την επανεκκίνηση ή τον τερματισμό της σεζόν. 

Αν αποφασιστεί το πρώτο, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ακολουθήσουν το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει και για τις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες. Κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί λόγω και του κόστους για τεστ κορονοϊού. Οι ομάδες άλλωστε της Football League έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα κινήσεις, ώστε να μην ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα (εκκρεμούν 3 αγωνιστικές), αλλά να γίνει αναδιάρθρωση. Συγκεκριμένα την ενοποίηση της SL2 με τη FL επιθυμούν οι 11 από τις 14 ομάδες της τρίτης τη τάξει κατηγορίας της χώρας.
Στη συντριπτική πλειοψηφία εντάσσεται και η Καλαμάτα. Δεν συμφωνούν τα Τρίκαλα, ο Ιωνικός και η Νίκη Βόλου. Το θέμα βέβαια είναι να δεχτούν αυτή τη πρόταση και οι ομάδες από την παραπάνω κατηγορία, που δεν φαίνεται μέχρι σήμερα να... συγκινούνται.