Τρίτη, 26 Μάιος 2020 12:04

Την Κυριακή τα σπουδαία για τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

 

Η πρώτη προσπάθεια για την εκλογή νέας διοίκησης στον Εθνικό Μελιγαλά δεν απέδωσε καρπούς, καθώς η προγραμματισμένη για την Κυριακή 24 Μαΐου γενική συνέλευση δεν είχε απαρτία.

Ετσι η ετήσια γ.σ. θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα του μήνα που διανύουμε. Σε αυτήν αναμένεται να προκύψει νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς η συνέλευση θα γίνει όπως και να έχει, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Πριν από τις αρχαιρεσίες τα μέλη της διοίκησης θα κάνουν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν, που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας. Ο Εθνικός με τον Παναγιώτη Πολίμο στον πάγκο τερμάτισε στην πρώτη 8άδα της Α' τοπικής και έφθασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας,
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μελιγαλά αναφέρει: "Το Δ.Σ. του Εθνικού Μελιγαλά ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24/5/2020 και ώρα 20.00 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευσης χωρίς να υπάρχει απαρτία. Δια τον λόγω αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/5/2020 και ώρα 20.00 εις τα γραφεία του Συλλόγου εις το Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά με τα εξής θέματα: Α.. Διοικητικός απολογισμός. Β. Οικονομικός απολογισμός. Γ. Αρχαιρεσίες δια την ανάδειξης Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως προσέλευσης μελών".