Τρίτη, 26 Μάιος 2020 12:45

Στο... περίμενε οι ομάδες της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε χθες, αλλά απαντήσεις για τη Γ' εθνική δεν έδωσε ή για να είμαστε ακριβείς δεν αποφάσισε σχετικά με το επίμαχο θέμα των προβιβασμών και των υποβιβασμών.

Ως εκ τούτου η αγωνία για τις ομάδες παραμένει. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τοπίο στη Γ' εθνική θα ξεκαθαρίσει πριν από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ που αποφασίστηκε χθες για τις 16 Ιουνίου. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί δεν βγήκε χθες απόφαση για την τρίτη εθνική κατηγορία, όπως και αναμενόταν.
Το πρωτάθλημα ως γνωστόν έχει διακοπεί οριστικά λόγω της πανδημίας, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τη SL 2 και τη FL, όπου παίζει το σενάριο της αναδιάρθρωσης. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και... εκλογές. Γι' αυτό και στην Ομοσπονδία ίσως περιμένουν να βγει "λευκός καπνός" από τις παραπάνω επαγγελματικές κατηγορίες ώστε να αποφασίσουν για τη Γ' εθνική.
Γι' αυτό και στη χθεσινή συνεδρίαση της Ε.Ε. συζητήθηκε περισσότερο η υπόθεση Ντουρμισάι, παρά η τρίτη εθνική κατηγορία. Στο Διαβολίτσι πάντως δεν ανησυχούν, καθώς όπως έχουμε γράψει η μεσσηνιακή ομάδα ήταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει περίπτωση υποβιβασμό, με δεδομένο ότι η ΕΠΟ έχει λάβει την απόφαση να επικυρωθούν οι βαθμολογίες ως έχουν την στιγμή της διακοπής. Ακόμα στον 7ο όμιλο, που μετέχει ο Α.Ο.Δ. είναι σίγουρο ότι τον τίτλο θα πάρει ο πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη. Παραμένει όμως άγνωστο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν (η προκήρυξη αναφέρει 6 ομάδες).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ