Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 12:33

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεργασία με Αθανασόπουλο για έργα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεργασία με Αθανασόπουλο για έργα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης (φωτό)

Ο Πάμισος κέρδισε φέτος τον τίτλο στην Α' τοπική και επιστρέφει τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική.

Μια κατηγορία με σαφώς περισσότερες δυσκολίες και απαιτήσεις, όσον αφορά τις υποδομές. Γι' αυτό και η διοίκηση των "πρασίνων" συναντήθηκε το περασμένο Σάββατο με το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, προκειμένου να του επισημάνουν τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης στο γήπεδο ενόψει της διεξαγωγής των αγώνων. Από την πλευρά του ο κ. Αθανασόπουλος, βρέθηκε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Μπάμπη Μακρή και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκο Ρούτση. Εκεί συναντήθηκε ξανά με τα μέλη της διοίκησης του Παμίσου και συζήτησαν για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν (αποδυτήρια, εξέδρες, βοηθητικοί χώροι, χλοοτάπητας). Συγκεκριμένα,από πλευράς Παμίσου παρευρέθηκαν οι Γιώργος Ντούλης Γιώργος Καπερώνης, Γιώργος Πετρόπουλος, Παναγιώτης Τσικρικός, Αποστόλης Λαμπρόπουλος και ο έφορος της ομάδας Ηλίας Αποστολόπουλος. 

Ο δήμαρχος Μεσσήνης, που έχει άριστη συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μελών της και στις δύο συναντήσεις και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι εργασίες αναβάθμισης του Σταδίου θα διευκολύνουν τις προπονήσεις όλων των ομάδων και τους αγώνες τους και θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές παροχές,προσφέροντας σε αθλητές και δημότες ένα στάδιο πιο ασφαλές, λειτουργικό και χρηστικό.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει προκηρύξει τον διαγωνισμό αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης, συνολικού προϋπολογισμού 744.000 ευρώ. Το έργο προβλέπει μεταξύ άλλων κατασκευή ελαστικού τάπητα (ταρτάν) για την αναβάθμιση των εκδηλώσεων στίβου και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με 6 διαδρομές, την τοποθέτηση 400 καθισμάτων στις εξέδρες, καθώς και ηλεκτροφωτισμό.